Πανεύκολη και γευστικότατη!
Συστατικά
- 4 ποτήρια του νερού νερό
- 1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
- 1 ποτήρι του νερού σιμιγδάλι ψιλό
- 5 βανίλιες
- ξύσμα από 2 λεμόνια
- 2 φύλλα σφολιάτας
- ζάχαρη άχνη και κανέλλα για το πασπάλισμα
- 2 κουταλιές σησαμέλαιο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Μετά προσθέτουμε το σιμιγδάλι,τις βανίλιες και το ξύσμα από τα λεμόνια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να δέσει η κρέμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε και το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε να πάει παντού στην κρέμα.
- Σε ένα αντικολλητικό ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας, κατόπιν απλώνουμε την κρέμα και από πάνω το δεύτερο φύλλο.
- Γυρίζουμε τις άκρες γύρω γύρω. Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 με 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα μας.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα και σερβίρουμε.
YEP!!!Έυκολη γρήγορη και απλά φοβερή. Κάποιοι την προτιμούν καυτή,εγω πάλι δέν έχω τέτοια προβλήματα.Τhanks πολύ πολύ...
ΑπάντησηΔιαγραφή