Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Πιπεριές με μπέικον και γραβιέρα

Μιαμ, αγαπημενο μεζεδάκι!

Συστατικά

  • πιπεριες κερατο
  • μπαστουνακια γραβιερας ή φέτας
  • λωρίδες μπεικον
  • λαδι για το τηγανισμα

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τις πιπεριες, και τις χαρακωνουμε στο πλαι βγαζοντας και τα σπορια απο μεσα. Αν δεν σας βολευει αυτος ο τροπος, ξεκαπακωστε τες και καθαριστε τες απο το πανω μερος.
  2. Βαζουμε μεσα στην πιπερια μια λωριδιτσα μπεικον και ενα μακροστενο λεπτο κομματι τυρι.
  3. Βαζουμε ενα τηγανι με λαδι να ζεσταθει καλα και ριχνουμε τις πιπεριες μεχρι να τηγανιστουν καλα και να μαραθουν χωρις να μαυρισουν πολυ απ'εξω.
  4. Τις περναμε απο λιγο χαρτι κουζινας να τραβηξει τα πολλα λαδια και τις σερβιρουμε ζεστες!

Μπορειτε να τις δεσετε λιγο στο ανοιγμα με οδοντογλυφιδες για να κρατησει τη γεμιση καλυτερα στο τηγανι και να μην "φυγει" το τυρι. Οι ποσοτητες εξαρτωνται απο την ορεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου