Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010
Ριγέ κεικ!
Το παν σε αυτό το σχέδιο είναι η υπομονή και το ίσο μοίρασμα λευκής και σοκολατένιας ζύμης.
Φτιάχνουμε τη ζύμη για το κέικ και την μοιραζουμε μιση άσπρη και μιση σοκολατένια. Είχα κάνει και τρικολόρε έκδοση με πράσινο, κιτρινο και κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. (Το πήρε ο γιος μου στο νήπιο και η ατάκα ενός σημμαθητή του ήταν "ουαου!".)
Μετά σε μιά επίπεδη φόρμα που έχουμε βάλει λαδόκολα ρίχνουμε εναλλάξ στο κεντρο και περιμενοντας πρωτα να απλωθει χωρις να το κουνησουμε, μια κουταλια λευκη ζυμη, μια σοκολατένια. Μέχρι να τελειώσει όλο. Μετά ψησιμο και ιδου!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου