Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Οι Γαρίδες που τρελλαίνουν τη Δήμητρα!

 Συστατικά

  • 1 κιλό γαρίδες
  • ελαιόλαδο
  • λίγο pummaro ή μια ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμυδι
  • 200 ml ούζο
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 200 γρ. φέτα
  • 1/2 κύβο λαχανικών .
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τις γαρίδες.
  2. Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι και σωτάρουμε το κρεμμυδι και τη ντομάτα.
  3. Ρίχνουμε τις γάριδες και τις αφήνουμε να πάρουν λίγο χρωμα.
  4. Μετά προσθέτουμε το ούζο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να έχει μείνει λίγο ζουμάκι.
  5. Ρίχνουμε τον κύβο και την κρέμα γάλακτος.
  6. Μόλις αρχίσει να παίρνει βράση ρίχνουμε το πιπέρι και την φέτα κομμένη σε μικρά κυβάκια.
  7. Αφήνουμε να δέσει καλά η σάλτσα και να λιώσει η φέτα και ρίχνουμε όσο αλάτι χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου